Hey jongens en meisjes, mijn naam is Mirelle Van Dievoort, 27 jaar afkomstig uit Essen!

(Voor wie dit niet kent, das in ‘t links bovenste puntje van die drie puntjes van provincie Antwerpen!)

Dus, waar zal ik beginnen? Ik ontmoette Tijs voor ‘t eerst in het najaar 2021 en mijn moraal op dat moment zat echt op de grond. Ik voelde me té dik, onsportief en het ergst van al was dat de weegschaal dit ook bevestigde! Het werd dus tijd om hulp te zoeken… *CUE GETFITWITHTIJS*!

Mijn primaire doel was natuurlijk afslanken. Ik dacht “kom Tijs, vertel mij hoe ik dit dat doe. I get it done en klaar.” Dat is nu ondertussen wel helemaal anders uitgedraaid.

Toen wij in oktober zijn afgereisd naar Bergen (MONS) om voor Tijs te supporteren op het Nationaal Kampioenschap Bodybuilding wist ik niet wat ik zag!

Ik zag vrouwen in de bikini klasse op het podium stappen met ongelooflijk mooie lichamen waar KEIHARD voor gewerkt is… en ik dacht bij mezelf: “DAT IS WAAR IK NAARTOE WIL!” Het leek wel alsof Tijs een zintuigen radar had hiervoor maar hij vroeg me diezelfde dag, heel open en duidelijk… “Mirelle, ziet gij uzelf dit ook doen?” … Wauw, dat is mij zo bijgebleven die dag, dat ik diezelfde week nog beslist heb van YES…. IK GA DIT DOEN!

Wat eet ik nu, en hoeveel eet ik?

Dus half januari ben ik begonnen in een kcal surplus te eten met als doel spiermassa bij te komen. Dat was in begin heel raar om zoveel te moeten eten. Je doet 4 à 5 maanden uw best om af te vallen en ineens moet je terug kei veel gaan eten.
Natuurlijk eet ik niet zo maar wat ik wil, ik volg nog wel degelijk een schema onder het principe ‘flexible dieting’.

Dat wil zeggen dat ik eigenlijk nog best veel ‘lekkere dingen’ mag eten. En met lekkere dingen bedoel ik zaken die je niet meteen in het sportvoedingsschema verwacht . Ik heb vandaag bijvoorbeeld een nieuw schema gekregen van Tijs en daar staan oreo koekjes in, gezouten nootjes, speculaas, rijstpap en noem maar op. Maaaar alles moet natuurlijk binnen de vooropgestelde kcal inname en macro’s passen.

Tot hier toe heeft dat flexibel diëten voor mij heel goed gewerkt, ook tijdens het afslanken vorig jaar. Dat heeft mij veel inzicht gegeven in mijn porties die ik eet, maar ook in de verhoudingen qua macro’s die ik in mijn maaltijden moet verdelen afgestemd op mijn sport. En ook wanneer ik bepaalde zaken beter niet of wel eet. Dus ik ben daar heel blij mee dat ik dat op die manier kan doen.

Deze zomer start dan mijn eerste slopende prep periode waarin ik mijn nieuwgewonnen massa zal gaan droogtrainen!

Mentaal gaat hier echt een nieuwe Mirelle moeten verschijnen want we gaan dan een 180 graden omschakeling moeten maken in ons dieet maar vooral ook in onze mindset! Mijn voedingsplan zal veel minder flexibel zijn, maar ik denk dat dat voor mij wel goed is om zodat er zo min mogelijk plaats is voor fouten te maken qua voedingskeuze.

Het hele leerproces en samenwerkingsproces met GETFITWITHTIJS heeft me enorm hard van deze sport doen houden!

Ik heb een nieuwe passie, en die passie is fitness. Ik ben super enthousiast dit jaar en ook stiekem heel benieuwd hoe mijn fysiek dit jaar nog verder zal uitgewerkt worden!

Bedankt Tijs, voor het vertrouwen dat je mij en alle andere mensen dagelijks meegeeft. Ik ga hier afsluiten met een dikke high five!

Ciaoooo x

Recente berichten

Als ik (nog) minder eet, val ik zeker meer af! Maar klopt dit wel?

Iedereen die wil afslanken gelooft dat het verlagen van hun calorie-inname de sleutel is tot succes. Helaas is het niet zo eenvoudig. Er komt veel meer kijken bij gewichtsverlies dan simpelweg minder eten.  In feite kan “ te weinig eten “ zelfs op de lange termijn schadelijk zijn voor je stofwisseling en je inspanningen om af te […]

Emo-eten, hoe pak ik dat aan?

Hallo allemaal! Vandaag pak ik een heel persoonlijke topic aan waar veel Vlamingen, man of vrouw regelmatig over struikelen… Namelijk, Emo-eten of emotioneel eten!  Emo-eten is een valstrik van onszelf, door onszelf uitgelegd en dit is altijd gelinkt aan een event of gebeurtenis die ons mentaal tegenzit. Het is het eten van voedsel om een emotionele behoefte te […]

Boost je humeur en emoties door middel van krachttraining!

Hey allemaal, we hebben allemaal drukke levens en elk van ons krijgt te maken met dagelijkse stress. Dit kan een zeer gevoelig probleem zijn in veel relaties. Daarom wil ik het vandaag hebben over de positieve impact van krachttraining op ons humeur en onze emoties. Nu hoor ik sommigen van jullie al denken “maar ik […]

E-book Tijs

Download gratis E-book

Dankzij de nodige tips en methodes uit dit E-book krijg jij als beginner het duwtje in de rug dat je zal lanceren naar jouw droom fysiek!