Amber

“In 2018 kwam Tijs voor het eerst mijn shop binnen voor een traditionele tattoo. Hij vertelde mij dat hij succesvol mensen begeleidde in het aanleren van een nieuwe levensstijl en de keuze voor gezonde voeding. Wanneer ik voor mezelf beslist had dat het tijd was om aan de slag te gaan was Tijs dus de juiste persoon om dé klik te maken en me te leiden tot waar ik vandaag ben. Ik weet nu wat gebalanceerd leven is en tijdens onze samenwerking van zes maanden heb ik geen enkel moment het idee gehad dat ik op een streng dieet zat! Resultaten komen er niet vanzelf. Tijs zal er ook zijn om je een schop onder je kont te geven als dat nodig blijkt te zijn.

Dus, get your lazy ass off the couch en ga met Tijs in zee!

Vandaag ben ik meer dan 25 kg lichter en als ik terugkijk naar foto’s van VOOR en NA blijft me dit steeds opnieuw verbazen wat voor een weg ik heb afgelegd!”

E-book Tijs

Download gratis E-book

Dankzij de nodige tips en methodes uit dit E-book krijg jij als beginner het duwtje in de rug dat je zal lanceren naar jouw droom fysiek!