Charisse

“Voor ik mezelf bij GETFITWITHTIJS inschreef, had ik al vanalles geprobeerd. Werken met shakes van Herbalife bijvoorbeeld. Toen ik hiermee gestopt was, wist ik totaal niet wat ik kon en mocht eten. Ik was helemaal het noorden kwijt met voeding en kwam terug bij. Toen ben ik bij Tijs gaan aankloppen.

Ik heb dit 3 maanden volgehouden en was 6 kg kwijt! Ik kon 24/7 rekenen op zijn steun als ik een vraag had of moeilijkheden ondervond! Lukte er een oefening niet? Dan had Tijs direct een andere oefening klaar die wel werkte! Ik ben GETFITWITHTIJS eeuwig dankbaar om te laten zien dat je zowel lekker als gezond kan eten.

Ik ben volledig van mijn oude eetgewoontes afgestapt en ik vind nu meer balans in mijn eetpatroon. Ik voel me veel beter in mijn vel omdat ik mijn levensstijl heb omgegooid en echt kijk naar wat ik eet.

Dankjewel hiervoor, Tijs!”

E-book Tijs

Download gratis E-book

Dankzij de nodige tips en methodes uit dit E-book krijg jij als beginner het duwtje in de rug dat je zal lanceren naar jouw droom fysiek!