Kelly

“Ik ben begonnen bij GETFITWITHTIJS omdat ik een gastric bypass heb gehad in 2017. Ik merkte zelf dat mijn eetpatroon terug achteruit aan het gaan was en vond dat ik er iets aan moest doen. Ik wist dat Tijs mensen hielp met een gezonde levenstijl en sport.

Ik nam contact met hem op en deed mijn verhaal. Op basis daarvan maakte hij een voedingsschema. Hij volgde me op en hielp me door moeilijkere momenten. Dankzij Tijs ben ik terug veel centimeters verloren. Ik voel me mentaal beter en gezonder, ook omdat ik weet hoe ik nu gezond moet koken.

Het is echt een topper, zeker een aanrader als je heel goed geholpen wilt worden.”

E-book Tijs

Download gratis E-book

Dankzij de nodige tips en methodes uit dit E-book krijg jij als beginner het duwtje in de rug dat je zal lanceren naar jouw droom fysiek!