Manon

“Ik was het zo beu dat ik geen enkele kleren meer pastte, dat alles me tegenstak en dat ik alleen maar gefrustreerd geraakte. Vroeger kwam ik met dieëten nergens, alles viel tegen en ik viel niet af. Tijs leerde me dat het in de kleine dingen zit en dat je WEL nog lekker kan eten en toch nog gewicht kan verliezen.

Soms gaat het inderdaad minder, maar hij leerde me dat dat ok is. Volgende week beter! Ondertussen ben ik al 21 kg kwijt, dat is de eerste keer sinds JA-REN! Ik ben super blij, ik heb zelfs gezien dat ik ook zelf de juiste beslissingen kan nemen en niet meteen in mijn oude gewoontes terugval. En dat is ook één van mijn grootste achievements.

Ik raad het iedereen aan!”

E-book Tijs

Download gratis E-book

Dankzij de nodige tips en methodes uit dit E-book krijg jij als beginner het duwtje in de rug dat je zal lanceren naar jouw droom fysiek!