Ann

“Ik ben gestart met GETFITWITHTIJS omdat ik mezelf qua gewicht de laatste jaren wat had laten gaan. Ik voelde me niet goed meer in mijn vel. Via mijn zus kwam ik in contact met Tijs. Ook zij had ook topresultaten behaald door zijn hulp. Ik had nood aan duidelijke structuur qua voeding. Iedere dag een duidelijk voedingsschema met gewone voeding. Iets waarin ik zag dat ik het kon volhouden.Sindsdien voel ik me als nieuw!

Veel fitter, gezonder, minder moe. De kilo’s vlogen er af, zonder ooit honger gehad te hebben. En dit op een gezonde en venwichtige manier. Ik liet wel een ganse periode alle alcohol, iets wat ik alleen maar kan aanraden aan iedereen. Mijn slaappatroon is sindsdien gigantisch verbeterd! Ondertussen ben ik nog steeds 11 kg kwijt en gelukkiger dan ooit. Ik kan het iedereen aanraden om bij Tijs online coaching te volgen als je gemotiveerd bent om enkele kilo’s te verliezen.

Hij is altijd bereikbaar en motiveert je enorm, geeft je net die boost om verder te gaan en niet op te geven.

Tijs, ik ben je eeuwig dankbaar voor je correcte coaching! Yes we can! Team Tijs is the best!”

E-book Tijs

Download gratis E-book

Dankzij de nodige tips en methodes uit dit E-book krijg jij als beginner het duwtje in de rug dat je zal lanceren naar jouw droom fysiek!