Annelies

“Ik zat vorig jaar op een van de diepste punten in mijn leven: 120 kg kwam er op m’n weegschaal. Damn it. Ik kreeg een slag in m’n gezicht. Dit kon zo niet verder. Ik zag iemand die ook een traject had afgelopen bij team Tijs. Het kon dus echt wel. Hij werkt met maaltijdplannen en oefeningen voor thuis, zonder supplementen of shakes of eender wat. Dat gaf voor mij de doorslag om mee in te stappen bij GETFITWITHTIJS! In april nam ik de sprong. Veel vragen, maar wel veel goesting. Mijn vragen werden direct beantwoord. Ik werd niet in het gewisse gelaten. Ik kreeg echt hulp en steun. Als ik met iets zat of wou iets vragen, stuurde ik een berichtje en niet veel later werd dit beantwoord door Tijs. Na die 90 dagen stopte het niet. Ik had al veel geleerd. Maar ik had het gevoel dat ik nog veel meer kon leren. Daarom heb ik mijn traject nog eens verlengd met 90 dagen. Wanneer ik motivatie verloor of door drukte geen tijd had om te trainen, had je Tijs die je terug op het juiste spoor bracht. Hij sprak een bericht in via WhatsApp en ik kon er weer tegen. We vlogen er terug in. Vandaag ben ik 18 kg lichter, wie had dat ooit gedacht!

Ik ben hem als coach super dankbaar en ik heb er een vriend bij voor ‘t leven!”

E-book Tijs

Download gratis E-book

Dankzij de nodige tips en methodes uit dit E-book krijg jij als beginner het duwtje in de rug dat je zal lanceren naar jouw droom fysiek!