Bo Engelen

“Al maanden lang niet meer blij zijn met je lichaam, je niet goed in je vel voelen en elk dieet dat ik probeerde, liep na paar dagen al slecht af. Ik kon geen enkel dieet volhouden. Toen heb ik besloten om er hulp bij te halen en dit natuurlijk bij Tijs. Ik heb hem een berichtje gestuurd en een dag later had ik al een antwoord gekregen. Tijs zag het volledig zitten. We zijn er meteen in gevolgen en de kilo’s vlogen er af. Ik kon het zelf amper geloven. Tijs zijn voedingsschema’s zijn lekker en eenvoudig. Ik heb nooit het idee gehad dat ik streng aan het diëten was. Het werd al snel een gewoonte en dit is nu mijn nieuwe levensstijl geworden. Ik ben 12 kg kwijt en heb dit ook aan mezelf te danken maar vooral aan Tijs.

Ik raad het iedereen aan om mee in dit avontuur te stappen.”

E-book Tijs

Download gratis E-book

Dankzij de nodige tips en methodes uit dit E-book krijg jij als beginner het duwtje in de rug dat je zal lanceren naar jouw droom fysiek!