Brigitte

“Ik ben Brigitte en ik ben 58 jaar. Ik woog over de 78 kg. Na jarenlang diëten te volgen en geen resultaten te behalen, heb ik me door mijn dochter laten inschrijven bij GETFITWITHTIJS om me te helpen met mijn voeding om af te slanken. De eerste keer dat ik met de gezonde voeding begon dacht ik dat ik nog honger zou hebben maar dit was niet het geval. Ik werd gevuld met al wat lekker en gezond was. De cijfers van de weegschaal gingen naar beneden. Ik kreeg veel complimenten, zag mijn lichaam veranderen en voel me veel gelukkiger en heb meer energie! Ondertussen ben ik 15 kg afgevallen. Ik heb geleerd dat afslanken niet komt door minder te eten maar gewoon door gezond te eten! Ik kan me geen betere coach wensen en raad iedereen aan om zich bij hem in te schrijven!”

E-book Tijs

Download gratis E-book

Dankzij de nodige tips en methodes uit dit E-book krijg jij als beginner het duwtje in de rug dat je zal lanceren naar jouw droom fysiek!