Debora

“De laatste jaren was ik redelijk veel bijgekomen. Bovendien kreeg ik ook twee kindjes wat een hoop lichamelijke veranderingen met zich meebrengt. Jarenlang heb ik gesukkeld met mijn gewicht. Ik probeerde vanalles maar niets wat mij lukte. Ik eet super graag en het liefst het slechtste en vettigste eerst. Dit kon ik moeilijk laten. Bij de meeste diëten mag je gewoon niets meer en dat was voor mij niet haalbaar. Tot begin 2020, ik woog 80,1 kg en had een BMI van 30,12. Mijn maten waren 44-46 en XL en ik had het daar heel moeilijk mee! In mei zag ik GETFITWITHTIJS passeren op Facebook via een vriendin. Uiteindelijk zette ik de stap.

In het begin heeft Tijs last gehad met mij. Ik dacht dat ik weer niets ging mogen eten en had echt een duwtje in de rug nodig! Mijn topcoach Tijs heeft me dat duwtje gegeven en daar ben ik super blij en dankbaar voor! Ik heb beter en gezonder leren eten en heb eigelijk niets moeten laten. Ik eet nog elke zondag mijn portie frietjes mét sausjes, maar ik heb leren doseren. Nu zeven maanden later weeg ik 60,1 kg en heb ik een BMI van 23,89. Ik voel mij gewoon terug SUPER in mijn vel, kan terug kleren dragen die ik ECHT wil dragen! Tijs nog eens super hard bedankt voor alles, het duwtje, de goeie raad, het altijd bereikbaar zijn, een luisterend oor.

Je bent een TOPcoach en een TOPpersoon!”

E-book Tijs

Download gratis E-book

Dankzij de nodige tips en methodes uit dit E-book krijg jij als beginner het duwtje in de rug dat je zal lanceren naar jouw droom fysiek!