Ines Van Der Auwera

“Ik ben begonnen met GETFITWITHTIJS omdat ik na een gastric bypass in 2014 terug 15 kg was aangekomen. Ik voelde mij niet meer fit en niet lekker in mijn vel. In oktober 2020 nam ik contact op met Tijs. Zes maanden lang heb ik onder zijn vleugels gestaan. Vandaag kan ik met trots zeggen dat ik 16,3 kg kwijt ben. Ondanks het feit dat ik in het begin problemen had met zijn grote porties, is het mij toch gelukt. Honger ga je zeker niet krijgen! Als het wat minder ging, kon ik Tijs altijd contacteren zodat hij mij opnieuw de motivatie en de kracht gaf om weer door te gaan. Ik heb zelf geleerd tijdens het traject: “If you believe in yourself anything is possible”.

Ik wil Tijs ook duizendmaal bedanken. Hij is een topcoach, dus aarzel niet om je in te schrijven als je ook fitter en gezonder wilt leven.”

E-book Tijs

Download gratis E-book

Dankzij de nodige tips en methodes uit dit E-book krijg jij als beginner het duwtje in de rug dat je zal lanceren naar jouw droom fysiek!