Kris

“Iets meer dan een jaar geleden ben ik begonnen aan een uitdaging en ging ik mezelf laten coachen door Jonathan, die coach is bij GETFITWITHTIJS. Dankzij een zeer gevarieerd maaltijdplan ben ik zo een 15kg afgevallen.

Sinds maart heb ik een nieuw schema gekregen voor voeding en fitness,die me goed helpt bij het opbouwen van spiermassa. Door corona was ik genoodzaakt om mijn fitness oefeningen thuis te doen.

Ook dit was geen probleem omdat Jonathan en tijs me oefeningen gaven die je thuis makkelijk kan uitvoeren.

Eens de versoepelingen van de coronaregels er kwamen heb ik me begin augustus aangesloten bij een fitness club,waar ik 5 maal per week ga trainen.

Mijn ervaring is dan ook uitstekend te noemen, dit omdat ze alle tijd voor je nemen en je heel goed begeleiden in wat je wilt bereiken. Alles word op maat gemaakt en als je nog vragen hebt kan je blijven mailen.

Het is ook fijn dat je veel alternatieven krijgt voor al je eetkeuzes,maakt het erg makkelijk als je iets niet lekker vind of niet kan eten.

Bedankt voor het duidelijk advies en de behaalde resultaten tot nu toe.”

E-book Tijs

Download gratis E-book

Dankzij de nodige tips en methodes uit dit E-book krijg jij als beginner het duwtje in de rug dat je zal lanceren naar jouw droom fysiek!