Laure

In september 2020 heb ik de stap gezet om contact op te nemen met Tijs. Ik wou graag wat afvallen, terug een gezondere levensstijl en meer sporten. De voedingsplannen van Tijs zijn goed vol te houden en voelen niet persé aan als diëten, eerder als een gezonde levensstijl. In september 2020 startte ik met een gewicht van 96 kg. Na zes maanden kan ik met trots zeggen dat ik 18 kg minder weeg. Ondanks het feit dat ik mijn doel nog niet heb bereikt, ben ik wel heel trots. Tijs is een topcoach die 24/7 klaarstaat voor iedereen uit team GETFITWITHTIJS.

Als je vragen hebt kan je altijd bij hem terecht. Hij zal je altijd helpen en goede tips geven!

E-book Tijs

Download gratis E-book

Dankzij de nodige tips en methodes uit dit E-book krijg jij als beginner het duwtje in de rug dat je zal lanceren naar jouw droom fysiek!