Mirelle Vandievoort

Mirelle schreef het volgende over haar samenwerking met Tijs

“De 3 maanden coaching bij Tijs hebben mijn leven drastisch omgegooid. Ik heb betere voedingskeuzes leren maken en ik heb mijn passie voor de fitness helemaal teruggevonden! Buiten dat ben ik weer zelfzeker en sta ik sterk in mijn schoenen en daar ben ik super dankbaar voor. Tijs coacht jou vol passie en overgave naar jouw doel! Je bent geen nummertje in de rij, hij leert jou oprecht goed kennen om u zo goed mogelijk te kunnen helpen. Geen enkel berichtje of telefoontje is te veel en hij staat altijd voor jou klaar. Met andere woorden top begeleiding door een topper van een coach!”

een dikke proficiat, van de coach 😉 !

E-book Tijs

Download gratis E-book

Dankzij de nodige tips en methodes uit dit E-book krijg jij als beginner het duwtje in de rug dat je zal lanceren naar jouw droom fysiek!