Nina

“Toen ik merkte dat ik mezelf niet graag meer begon te zien, besefte ik dat het tijd was voor verandering. Ik wilde graag wat afvallen, maar had een duwtje in de juiste richting nodig. Na 3 maanden coaching voelde ik mij een heel ander persoon. Ik begon mezelf terug graag te zien. Bovendien begon ik opnieuw kleren te dragen die ik al heel lange tijd niet meer durfde te dragen omwille van mijn lichaam. Van mijn coach kreeg ik een voedingsplan en een trainingsschema. Dit in combinatie met de juiste tips en tricks, heeft me geleerd dat diëten niet streng hoeft te zijn. Er is heel wat variatie mogelijk. Ook de afwisselende trainingsschema’s waren een succes. Uiteraard verloep mijn traject niet altijd even soepel en heb ik de nodige ups en downs gehad, maar dankzij mijn goede coachingvond ik altijd de moed om de draad terug op te pikken.

Ik ben zeer blij dat ik deze stap genomen heb!”