Silke

“Het duurde even voordat ik mezelf overtuigde om deel uit te maken van team Tijs! Ik twijfelde omdat ik bang was alweer te falen na de zoveelste poging. Maar resultaat na resultaat kwam op zijn pagina en uiteindelijk ben ik ervoor gegaan. In september 2020 voelde ik me rotslecht. Lockdown was er, geen sociaal contact! Ik was onzeker om hem te contacteren, maar waagde de gok! Tijs helpt je met alle enthousiasme en antwoordt op al je vragen. Hij doet moeite om even een filmpje te maken of iets in te spreken. Geen standaardtekst die iedereen doorgestuurd krijgt. Voor de persoonlijke begeleiding kon ik steeds 24/7 bij GETFITWITHTIJS terecht! Met veel complimentjes als je je resultaten deelt en duidelijke antwoorden! In december sloot ik mijn periode bij Tijs af en was ik maar liefst 10,2 kg lichter! Maar dit is maar een getal, het belangrijkste voor mij is:

ik voel me beter, mijn conditie is in lange tijd niet zo goed geweest! Ik ga shinen in mijn wedding dress! MERCI FOREVER TIJS!

E-book Tijs

Download gratis E-book

Dankzij de nodige tips en methodes uit dit E-book krijg jij als beginner het duwtje in de rug dat je zal lanceren naar jouw droom fysiek!