Gwen

“In het verleden heb ik me altijd snel in iets ongezond gestort (crashdieet, pillen, uithongeren) waardoor ik dit nooit kon volhouden. Ik herkende mijzelf niet meer, dus besloot ik om naar Tijs te contacteren. Ik kreeg meteen een positief antwoord en meteen had ik zin in mijn nieuw avontuur als lid bij GETFITWITHTIJS. Ik was vastberaden en volgde alles goed op, waardoor ik in 3 maanden tijd 14 kg verloor. Ik heb honderden domme vragen aan Tijs gesteld en telkens antwoordde hij eerlijk. Op momenten dat ik het moeilijker had, kreeg ik van Tijs steun. Zowel in het proces om fitter te worden als privé. Tijs werd niet alleen mijn coach maar ook een vriend. Ik ben Tijs enorm dankbaar. Als ik geen berichtje gestuurd had naar hem, stond ik nog altijd ongelukkig naar mezelf te kijken voor de spiegel. Dus duizendmaal dankjewel Tijs! Tijs Luyten als coach was voor mij de redding.

Team Tijs forever!”

E-book Tijs

Download gratis E-book

Dankzij de nodige tips en methodes uit dit E-book krijg jij als beginner het duwtje in de rug dat je zal lanceren naar jouw droom fysiek!