Sofie

“Voor ik Tijs kende was ik echt diep ongelukkig met mezelf. Ik was toen nog volop herstellende van mijn eetstoornis (boulimia). Na jarenlang jojo’en en van ondergewicht weer stijgen naar overgewicht was ik er helemaal klaar mee. Toen zag ik via een post van Amber Lemey dat ze een supermooi resultaat had behaald met behulp van Tijs. Ik heb hem meteen die dag nog gecontacteerd en dat was echt de beste beslissing van mijn leven. Ik denk zelfs persoonlijk dat het mijn leven heeft gered. Dankzij GETFITWITHTIJS heb ik vooral geleerd wat voeding is en hoe ik mijn lichaam moet voeden. Voor het eerst in mijn leven gaf ik mijn lichaam de juiste voeding. Hierdoor kreeg ik eindelijk ook de energie om voluit te leven. Ik ging van een amper actief leven, naar een leven met minstens 10u per week sport. Ook de begeleiding is gewoon top. Tijs is altijd bereikbaar en weet je motivatie weer terug te brengen nog voor je met je ogen hebt geknipperd. Ik kan hier eindeloos doorgaan, maar ik ga het kort en bondig afronden en samenvatten.

Tijs heeft mijn leven totaal veranderd. Wil je ook een nieuw leven? Twijfel dan niet en contacteer hem!”

E-book Tijs

Download gratis E-book

Dankzij de nodige tips en methodes uit dit E-book krijg jij als beginner het duwtje in de rug dat je zal lanceren naar jouw droom fysiek!