Aitor

Ik ben zeer tevreden van het programma!

Ikzelf ben al meerdere malen gecoacht door Tijs Luyten zelf, en altijd met het nodige resultaat! GFWT is meer dan alleen ne coach, dat is ne steun en toeverlaat! Deze coaching is meer dan alleen maar u getallen op de weegschaal!

Deze mensen geven ook echt om u als persoon, ge kunt er 24/24 en 7/7 bij terecht geen enkele vraag is hem teveel! Tijs is echt ne creme van ne gast n, en ik ben er zeker van dat de andere coaches dat ook zijn want tijs wilt alleen maar het beste van het beste voor mee samen te werken!!

Als je twijfelt… doe het dan gewoon! En samen met deze toppers kan je al u doelen halen!

E-book Tijs

Download gratis E-book

Dankzij de nodige tips en methodes uit dit E-book krijg jij als beginner het duwtje in de rug dat je zal lanceren naar jouw droom fysiek!