Bedankt voor je in te schrijven voor de gratis initiatieles

Klik hier om deel te nemen aan de ZOOM call of kopieer de link: https://us05web.zoom.us/j/89706315445?pwd=UWxZbmlsdXE3V0pLaXQ1N3BiNjJZdz09 

Gratis initiatieles

Een gezonde levensstijl heeft tal van fysieke voordelen, maar ook mentale. Naast spiermassa opbouwen, je gewrichten verbeteren en je botten verstevigen, zal je je ook beter in je vel voelen met een gezonde levensstijl.

Wanneer?

Elke woensdag om 18u vindt onze gratis initiatieles plaats. Hierin komen een aantal belangrijke dingen aan bod. Ik zal tijdens de initiatieles mijn personal en online coaching voorstellen en bespreken welke doelstellingen we allemaal kunnen behalen. Na de sessie kan je natuurlijk bij mij terecht met vragen die je hebt over coaching.

Langs deze weg willen we zo veel mogelijk mensen aansporen om werk te maken van een nieuwe levensstijl om van alle voordelen te kunnen genieten. Het is voor ons belangrijk om duidelijk te maken dat je jouw doelstellingen kan bereiken zonder uren in de sportschool te staan en een grote hoeveelheid shakes te drinken.

SEPTEMBER ACTIE - 30 EUR KORTING
OP AL ONZE ALL IN MODULES!

E-book Tijs

Download gratis E-book

Dankzij de nodige tips en methodes uit dit E-book krijg jij als beginner het duwtje in de rug dat je zal lanceren naar jouw droom fysiek!