Mijn verhaal

Tijd om mezelf bloot te stellen en mijn verhaal te vertellen!

Als kind heb ik altijd problemen met overgewicht gehad. Ik was altijd de dikste uit de klas en doorheen mijn ganse jeugd ben ik hier enorm hard door gepest, ik durfde zelfs niet meer naar school gaan. Ik sloot mezelf af van mijn hele omgeving en ik zocht mijn soelaas in snoepen en snacks. Wanneer ik ging puberen zat ik al flink rond de 90kg terwijl ik net 13 jaar oud was. Het is in deze periode, op zeer jonge leeftijd, dat ik mijn eerste contact had met drugs en drank.

Omwille van mijn uiterlijk heb ik in school nooit aandacht van meisjes gehad en ik kreeg het gevoel dat niemand mij ooit graag zou zien. Een groot deel van mijn tienerjaren gingen gepaard met depressies en ik hield absoluut niet van mezelf.

Ik zat in een straatje zonder einde waarin ik in de ene verslaving na de andere viel en ik zocht mijn troost altijd in eten, en veel eten! Tegen de tijd dat ik 20 jaar was woog ik 140kg.

Je moet snappen dat, gedurende mijn ganse jeugd, ik wél steeds sportief actief was. Ik speelde voetbal, ik speelde tennis en ik was 17 jaar toen ik voor ’t eerst ging trainen in de gym! En toch, had ik niet het lichaam waar ik van droomde en zat ik gevangen in een body waar ik nooit gelukkig in zou worden.

 

Get it With Tijs

In 2012 verloor ik door een Gastric Bypass operatie op minder dan 18 maanden tijd meer dan 80kg en ik eindigde compleet ingevallen en verzwakt.

De gezondheidsproblemen die hierna gevolgd zijn hebben mij getekend in de eerste jaren na mijn operatie. Intussen is anno 2022 de operatie geheel ongedaan gemaakt en heb ik al met heel veel spijt teruggekeken op die oorspronkelijke beslissing.

Vandaag, een decennium later, coach ik met een hart voor fitness iedereen die hiervoor uit het juiste hout gesneden is! Ik heb in de laatste 10 jaar mezelf gekneed van hopeloze jongeman zonder dromen tot een volwaardige coach mét onderscheiding en het is dit geloof in mijzelf dat mijn karakter gevormd heeft.

Mijn passie voor alles wat fitness en gezondheid ademt is enorm, en dat zal je ook merken wanneer je mij aanspreekt.

Sinds de start van @GETFITWITHTIJS zet ik mij voor de volle 100% in om iedereen in ons coaching traject de beste resultaten te bezorgen. En zoals ik al zei, zie ik meteen wie uit het juiste hout gesneden is en wie niet!

Coaching bij ons gaat dieper dan standaard voeding en training inplannen en ik verwacht absolute inzet, bij iedereen!

Wij zijn hier, om van u de beste versie van uzelf te maken! Gij verdiend ’t net als al de rest, om gelukkig voor de dag te komen.

SEPTEMBER ACTIE - 30 EUR KORTING
OP AL ONZE ALL IN MODULES!

E-book Tijs

Download gratis E-book

Dankzij de nodige tips en methodes uit dit E-book krijg jij als beginner het duwtje in de rug dat je zal lanceren naar jouw droom fysiek!