Ons Team

Coach Tijs Luyten

Mijn naam is Tijs Luyten, oprichter en eigenaar van GETFITWITHTIJS coaching!

Je zou het me niet meegeven, maar ik woog in een vorig stadium van mijn leven maar liefst 140KG! Anno 2012 kwam ik als 19-jarige kerel nergens met mijn leven en kampte ik bovendien al jarenlang met obesitas en een drugsverslaving! Datzelfde jaar kwam ik in aanmerking voor een GASTRIC BYPASS operatie, en wat zich in de jaren nadien heeft afgespeeld kunnen we alleen maar markeren als een succesverhaal.

Vanaf het tweede jaar sinds mijn herstel ben ik fanatiek met krachttraining gestart, zonder een coach of dergelijke. Wat ik in de jaren die daarop gevolgd zijn mezelf heb aangeleerd en bestudeerd, is hoe wij als mens van ons lichaam een absolute tempel van sportieve kracht en gezonde mindset kunnen vormen! Recent heb ik hier als aanvulling op mijn jarenlange ervaring als sportman ook een diploma Sportvoedingsadviseur en Sportfysioloog behaald!

Over een periode van meer dan 8 jaar heb ik talloze trainingsmethodes, verschillende dieetstijlen en theorieën rondom voeding en sport op mezelf toegepast en het eerste dat ik mezelf geleerd heb is dat élk lichaam anders werkt.

Wat werkt voor A werkt niet altijd voor B, ik weet hoe demotiverend het kan zijn als we niet snel resultaten te zien krijgen. We willen vooruitgang zien, we willen ons lichaam zien groeien en veranderen en we willen dit zo snel mogelijk! Maar haast en spoed is zelden goed als het komt op het uitwerken van een fitness-waardig lichaam dat een leven lang meegaat!

Het is belangrijk om de perfecte balans te vinden tussen jouw eetpatroon, jouw sportactiviteit maar ook je privéleven en job!

Wanneer ik jou ga coachen, neem ik zorgvuldig alle tijd in beslag die ik nodig acht om jouw situatie zo goed mogelijk te analyseren en de best mogelijke uitkomst voor jou aan te bieden. Daarbij stel ik mezelf 24/7 beschikbaar voor al jullie vragen, via WhatsApp!

Ben jij klaar om de beste versie van jezelf te zijn?

Zet vandaag nog de stap in de juiste richting en kijk nooit meer achterom!

Vandaag nog starten?

Aan de hand van een intake bepalen wij samen met jou de beste manier om jouw persoonlijke doelstelling te behalen!

Dat kan!

Dankzij onze handige coaching APP kan jij 24/7 jouw gepersonaliseerd sport- en voedingsplan raadplegen.
Plan nu jouw gratis kennismakingsgesprek!

SEPTEMBER ACTIE - 30 EUR KORTING
OP AL ONZE ALL IN MODULES!

E-book Tijs

Download gratis E-book

Dankzij de nodige tips en methodes uit dit E-book krijg jij als beginner het duwtje in de rug dat je zal lanceren naar jouw droom fysiek!